Gearriveerd in Johannesburg. Zuid Afrika
Door: Kee
Blijf op de hoogte en volg Mandy
17 April 2011 | Zuid-Afrika, Johannesburg
We hebben een goede vlucht gehad met de KLM. Kleine 11 uurtjes vliegen. De hele vlucht zijn we verwend met lekkere drankjes en hapjes en heerlijk eten. Nu zitten we aan de bacardi lemon en bier Mmmmmm want dorst hebben we!
Morgen ontmoeten Mr Crack, onze tourleider. We zijn in totaal met 8 personen en die ontmoeten we ook morgen. Pfff om half zeven ontbijtje en dan go go de rimboe in.
Maar nu nog even lekker hier aan de bar.
Zo zit je in Eindhoven en nu in het zuiden van Afrika.
So far so good...
17 April 2011 - 20:47
Frico & Maria:
Inderdaad: so far so good! Wat fijn dat de reis zo voorspoedig is verlopen, en wat een gek idee dat je binnen een halve dag in Afrika aan de bar zit.
Heel veel plezier, en pas op voor de lüwe....wordt vervolgd,
groetjes Frico en Maria -
17 April 2011 - 20:47
Heel veel plezier, en pas op voor de lüwe....wordt vervolgd,
groetjes Frico en Maria -
18 April 2011 - 02:50
Sjonnie Uit Canada:
LOL @ aan de bar. Of we dat niet gedacht hadden. Geniet er maar van met z'n tweetjes en vergeet zijn koppie niet in te spuiten. Zal wel ff een busje kosten hehehehe -
18 April 2011 - 04:49
René:
Als de tourleiding Meneer Crack heet,wil je dan aub voorzichtig zijn ?? hahahahahaahaha
Goede reis verders in de rimboe.Geniet er samen van en maak je hooft ff goed leeg.
Jullie hebben het even verdiend.
Groet,René & Simone. -
18 April 2011 - 07:04
Frico & Maria:
Ons email adres stond 2x in dit reisverslag???, daarom ook 2 reacties terwijl we er maar één gestuurd hebben. Dus hebben we het emailadres maar een keer verwijderd.
Hopelijk gaat het nu wel goed met de berichtjes...tiswa
Maar.... we houden jullie in de gaten -
18 April 2011 - 07:19
Anneke En Jan:
geweldig zo snel in een andere wereld, heel veel plezier en doe voorzichtig.
breng een tijger mee voor casper onze kleindzoon hij is er helemaal gek van.
groetjes Anneke en jan -
18 April 2011 - 07:21
Henri Van Litsenburg:
oke dan fijn dat alles goed is gegaan met de reis nou genieten van dat mooie land.
kijk uit veur sabeltand tijgers en denkt er eens goed over na een klein vogelspinneke voor op m,n balkon haha xxx Henri -
18 April 2011 - 09:59
Wil En Lianne:
Hoi vakantiegangers,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen!!! geen verboden appels??????
Geniet er maar lekker van en een hele fijne vakantie.
De buufkes (leuk he, nu een keer andersom!!) -
18 April 2011 - 13:00
Ronny, Gerry, Siënna:
Och och och, weer lekker aan de zuip! Nou geniet en van en doet oe broers en zusters de groeten van ons daar op de savanne en in de rimboe!
Groetjes de Apfeltjes -
18 April 2011 - 14:09
Sarah XD:
heeeyy daar!!!
wat fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen ;-)
Veel plezier daar, ik ben benieuwd naar het volgende verslag :D
xoxo sarah
p.s doe Mr Crack de groeten xD -
18 April 2011 - 16:00
Marian:
Hoi klein broertje en "schone" zus.
Fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad.
Morgen op zoek naar de big five. Weet je ze nog?????
Laat je niet opvreten, want die beesten hebben altijd honger. Net een Keeman
Lieve groetjes van je grote zus -
18 April 2011 - 17:31
Frans:
geweldig dat alles goed is verlopen om daar te komen, jullie genieten er maar op los, wij werken hier wel om de zaak draaiende te houden.
groetjes uit westernhoven -
18 April 2011 - 17:53
Carlo:
Hey Twan en Mandy,
Kwas vergete jullie een superfijne vakantie te wensen. Dus, bij deze. Krijg je, met schoonvaders 'die het er mee doen.' Mr Crack ?? Goeie naam!
Ik ben wel een beetje jaloers op jullie. Wat een droomreis! Ik wens jullie veel plezier en avontuur! Ook namens de andere Smitskes hier. Ik ben benieuwd wat het volgende wordt!
Groet, Carlo -
18 April 2011 - 18:48
Karin:
Twan zijn haar kort houden anders krijgt hij dadelijk een kroeskop, zal hem dat staan trouwens????
Veel vakantieplezier.
Je knapste zusje (schoon) -
18 April 2011 - 19:02
Dommelen:
Nou Mandy en Twan, veel plezier.
Kijk uit voor de nono's die schijnen er ook veel te zitten.
We zijn benieuwd naar al jullie spannende verhalen.
En Mandy als je Twan kwijt raakt zoek dan bij de apen, die met de minst rode kont is Twan, hahaha.
Groeten uit Dommelen. -
18 April 2011 - 19:29
JaJa:
Heey Twan en Mandy
Hoe is het...? Heb je al iets spannends meegemaakt...? Wah ben je toch ver weg he !!! Wil jullie ff heel erg bedanken voor de keimooie bloemen,en 't lieve kaartje,Fijn dat je zo ver weg toch aan me denkt.En voor jullie heeeel veeeel plezier !!!!!!
Dikke kus terug xxxxxxxxxxxxxxxxxx jaja -
18 April 2011 - 20:01
Marc & Lies:
Hey Butser !
Zie ik vanmorgen ineens dat je 2,5 week vakantie hebt !
Na ff rondvragen aan die surrogaat chef hoor ik dat je in Zuid-afrika zit.
Nou, heel veel plezier.
We gaan je volgen via de site.
En goed smeren !!
Groeten Marc -
18 April 2011 - 20:17
Mam En Jan.:
Wat fijn dat jullie zo verwend zijn op de heen reis! En hoe hebben jullie geslapen!Ja ja en dan meteen al aan de bar aan de camparie en bier het kan niet op, maar geniet er maar fijn van,,ben vandaag weer naar computer les geweest het ging wel `n beetje maar ik leer meer van jullie!!
Heb net met tante Rieky geskypt ze zei dat ze ook al naar jullie een berichtje heeft verzonden ik heb gekeken maar ik kan het niet vinden.Was die meneer Crack een leuke vent,,,Twan kijk maar uit anders moet je nog alleen naar huis hahaha.Hoe was het in de rimboe?? Dat lees ik wel in het volgende verslag !!! Maak er morgen een mooie dag van.. groetjes en xxxxxxxxxxjes voor jullie Jan en mam doeiiiiii.
18 April 2011 - 22:16
Ans:
wel gelukkig heb je een hele goede reis gehad en zit je lekker in de bar pas op die leeuwen enz
ans -
19 April 2011 - 05:46
Tante Rieky.:
hallo mandy en twan.
wat fijn dat je er bent.Ik zie net dat mun fietsband slap is,
daar hedde gullie geen last van.Ge kent daar zo op un kameel
stappen ha ha geniet maar vollop want ut leven is kkkkkktttttt
groetjes van un leerling van julliexxxxxxx -
19 April 2011 - 09:08
Yvonne:
Hey Keemannekes,
Nou keifijn dat de reis goed is verlopen. Ben benieuwd hoe dat gaat in die jungle...brrr.
Hele fijne vakantie en ik blijf jullie volgen...
P.S. Dit e-mail adres is van het werk (collega)
Groetjes uit het zonnige (jaja!!) Eindhoven
Yvonne D. -
19 April 2011 - 10:43
Rene Hendriks:
Vakantiegangers, fijn dat ook jullie veilig zijn aangekomen, geniet van de cultuur,mensen en twan.
groeten,
Rene -
26 April 2011 - 17:54
Rieky:
nou dat is niet misselijk daar in afrika beter dan hier
tussen de olifanten en een bord met lekkers erop dat is verwennen
wat hebben jullie het goed leuke foto.s gemaakt bij die kindertjes
aar en dat grote stadion leuk zeg heb nog maar een leuke tijd daar
groetjes rieky