Zuid Afrika: hier wij kom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mandy Keeman - WaarBenJij.nu Zuid Afrika: hier wij kom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mandy Keeman - WaarBenJij.nu

Zuid Afrika: hier wij kom

Door: Mandy Keeman

Blijf op de hoogte en volg Mandy

02 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam

Het is bijna zover:
De Keemannen gaan weer op pad, ditmaal naar Zuid Afrika.
Een georganiseerde trip met een internationaal gezelschap.

We vliegen rechtstreeks naar Johannesburg (11 uurtjes in het vliegmachine). Dan naar o.a. Hazyview, Kruger National Park, Swaziland (groeten uit de rimboe), St. Lucia, Durban, Drakensberg, East London, Port Elizabeth, Knysna en tenslotte 4 dagen Kaapstad.

Gisteren zijn er weer diverse vaccinaties in onze arme armpjes geprikt en we hebben 6 dozen vol met malariapillen meegekregen mmmmm.......
Ook de spuitbusjes voor de 'enge beestjes' zijn weer gevuld. Dus: wij zijn er (bijna) klaar voor.

Vinden jullie het leuk om weer te lezen welke avonturen we gaan beleven dan laat het ons maar weten en dan zetten we jullie op de mailinglijst.

Twan en Mandy

• 02 Maart 2011 - 20:51

Hennie En Roos :

heel veel plezier en weer gezond terug

• 03 Maart 2011 - 06:41

De Globetrotters NZ:

10 uurtje vliegen??? Wat een peuleschil zeg...............watjes!!!!!!!!! Wij vliegen gwoon 22 uur!
    Wij hebben dan al weer even gewerkt, kunnen we met jullie nog mee???

• 03 Maart 2011 - 08:49

Karin En Tinus:

Hai Mandy en Twan,

Wat een genieters zijn jullie toch. Dat belooft een mooie reis. Heel leuk om jullie reisverhalen te lezen. Alvast een fijne vakantie.

• 03 Maart 2011 - 13:59

Ester:

Word weer lachen geblazen met wat jullie allemaal mee maken.Vooral zo'n blondje daar in Afrika.
    Ha ha.Veel plezier!

• 03 Maart 2011 - 14:27

Rene Hendriks:

Heeee Keemannen,

Das een mooie dag 17 april, ik zelf vlieg dan naar de Filipijnen, ook met vaccinatie en malaria pillen.

Heel veel plezier, en pas goed op ons Twan.

Groeten,

Rene

• 03 Maart 2011 - 14:28

Sarah:

hey Mandy en Twan <3
    ik wens jullie heel veel plezier daar en geniet ervan!!!
    xxx sarah xxx

• 03 Maart 2011 - 15:30

Harry En JaJa :

Keileuk weer om jullie 't volgen...ben weer benieuwd naar die HEULE GROTE BEESTEN !!!
    En wat jullie allemaal weer gaan beleven...Heel veel plezier !!! xxx

• 03 Maart 2011 - 18:06

Frans:

ik ben wel benieuwd hoe de eindhovense kaimannen, met de staart tussen de benen en de bekjes vol tanden de afrikaanse vakantie zullen volbrengen. veel plezier en hopelijk goed weer en gezond terug.

groetjes
    uit westernhoven

• 04 Maart 2011 - 16:22

Erik:

he wereld reizigers nog 5 weken schiet al op kijk al uit naar jullie verslagen twan hou die negerinnetjes in de gaten he

• 08 Maart 2011 - 14:31

Annie T:

Natuurlijk wil ik graag op de hoogte blijven van jullie avonturen, vergeet niet jullie "Loerpypie'=verkyker mee te nemen om al die Grote Dikke Beesten goed te zien.Fijne reis wees voorzichtig . Liefs Annie

• 10 Maart 2011 - 10:45

Mam En Jan:

Hoi Mandy en Twan,
    Kei fijn dat wij jullie nu elke dag kunnen volgen op jullie spannende reis maak er iets mooi`s van en geniet met volle teugen!!Vergeet de hele reutemeteut aan spuiten en pillen niet!!!
    Kijk goed uit voor al die grote beesten. Maak veel plezier en kom weer heelhuids en gezond thuis.
    Ja ja het lijkt wel op de groeten uit de rimboe hahaha.

• 10 Maart 2011 - 20:49

Piet & Liesbeth:

hey twan en mandy
    kei leuk dat we jullie weer kunne volgen op waar ben jij nu...

groetjes piet en liesbeth

• 13 Maart 2011 - 19:27

Komt Al Dichterbij,,:

hallo mandy en twan het komt steeds dichterbij maar jullie zijn wel wat gewend
    wat reisjes betreft maar afrika schijnt wel heel mooi te zijn onze nick en susan
    zijn er ook naar toe geweest hebben ook de safari gedaan endoor afrika gereisd
    groetjes rieky

• 19 Maart 2011 - 19:38

Rieky:

alweer een weekje voorbij het komt steeds dichterbij de neushoorns
    en de olifanten maar ook de slangen ze liggen wel eens langs de grote
    weg waar jullie doorkomen mandy en twan tot het volgend berichtje
    groetjes rieky

• 21 Maart 2011 - 16:07

Mam En Jan.:

Hier mam. leuk hè dat Rieky je van week tot week bij houd.
    Groetjes mam.

• 23 Maart 2011 - 09:23

Henri:

Hee keeman/vrouw
    alvast een kei gave vakantie gewenst en kijk uit voor die grote harige spinnen!!
    en volg jullie vanaf dag1

de groeten terug uit de rimboe wazza wazza

• 01 April 2011 - 20:18

Rieky:

nee het is heus geen grap hier weer een berichtje van mij in de maand
    van jullie vertrek nu komt het heel dichtbij hebben jullie er zin in ik denk
    van wel jullie zien nog wat van de wereld jullie hebben groot gelijk voor wie
    moeten jullie sparen voor niemand reizen dus nou groetjes twan en mandy
    tot de volgende keer..........rieky

• 03 April 2011 - 09:03

Marleen:

Hé Keetje en Twan,

Het aftellen is begonnen. Fijn even met z'n tweeën er tussenuit. Ga er samen maar echt van genieten: pluk de dag!!! enne.......... goed gezond weer terugkomen!

• 03 April 2011 - 10:38

Sarah:

nog heeeeelll eventjes wachten ;-)

• 03 April 2011 - 11:32

Wil En Lianne:

Hoi mandy en Twan,

Het begint alweer op te schieten voor jullie. Vergeet vooral de spuitbusjes voor de enge beestjes niet,......wij hadden ook van die leuke 'vrienden'' in Nieuw zeeland.

gr. de achterbuufjes (alweer bijna gewend in het Nederlandse)

• 03 April 2011 - 15:38

Beppie Neefs :

Hallo Keemannetjes ik wens jullie een geweldige tijd in afrika toe. Zal regelmatig surfen naar deze pagina en ik blijf op de hoogte.

• 04 April 2011 - 06:52

René:

Heej daar gaan we weer binnenkort.

Waarom een spuitbusje tegen Twan ? :-) daar helpt alleen een flinke bierpul tegen.
    Geef hem er genoeg en hij valt van zelf neer.
    Geniet er van samen en ik probeer het weer te volgen.

Groetjes xxx René & Simone

• 05 April 2011 - 19:35

Henriëtte:

We wensen jullie heel veel plezier en een hele fijne vakantie.
    We vinden het leuk om jullie reis te volgen via deze site.

Groetjes Henriëtte en Hans.

• 06 April 2011 - 06:29

Anita Bloemen:

hey mandy

wat leuk zo'n reis echt super is nog een droom van me om dit ook ooit eens te gaan doen
    hoelang blijven jullie weg.
    zou wel leuk vinden om te kunnen lezen wat jullie allemaal beleven daar hahha

groetjes anita

• 06 April 2011 - 23:28

Ria Driessen:

Op naar de big five in het kruger park.
    Geniet ervan want voordat je het weet is jullie reis ten einde. Je doet zoveel indrukken op.
    Veel plezier en een prettige vakqantie

• 10 April 2011 - 12:31

hoi moppie`s
    Het aftellen is begonnen nog acht dagen en dan is het zover.
    Lekker samen genieten van hopelijk een fijne vacantie !!!
    Groetjes en xxxxxxxxjes Jan en mam.

• 12 April 2011 - 13:42

Chris:

Bedankt dat ik jullie wereldreizigers mag volgen. Erg leuk om te weten waar jullie uithangen. Het lijkt me best een intensief programma in een heel andere wereld.
    Heel veel plezier samen en veel belevenissen!
    Groet,
    Chris.

• 13 April 2011 - 08:06

Wilma :

Oooh... Twan en Mandy 't begint nu echt op te schiette!
    Kei spannend...en ik.. zit weer met smart te wachtte naar jullie verhalen op wbj, want er zal ongetwijfeld wel weer van alles gebeuren en wat voor jou pad wandelen.. men!! (krijg nou alweer de slappe lach haha)
    Nou al vast kei veel plezier saamkes ,en wij volgen jullie elke dag
    dikke kus van die fam uit Gésstel xxxx

• 14 April 2011 - 23:39

Ans:

wel het is dan zover ik hoop dat jullie een hele fine tiid hebben en dat je veel ziet
    liefs ans

• 15 April 2011 - 10:40

Rene Hendriks:

Hey Keemannen,

Ik heb jullie berichtje gezien en helaas, ik vlieg om 14.00 uur. Ik wens jullie een gezellige, veilige en fijne reis.

Groeten,

Rene

• 16 April 2011 - 08:04

Rieky:

nog enkele uren verwijderd van de grote trip je geloofd het
    niet maar het is echt waar heb vannacht over jullie gedroomd
    dat ik jullie uit stond te zwaaien niet bij het vliegveld maar bij
    de bus gek he nou ik wens jullie een goede reis toe en een
    behouden thuisreis toe veel plezier op jullie reis mandy en twan
    vele groetjes rieky xxx

• 16 April 2011 - 14:03

Henri Van Litsenburg:

Hee Keeman & Keevrouw,

ik wil jullie alvast een kei mooie vakantie toe wensen ,n als je er toevallig aan denkt mandy zou je een vogelspinnetje mee willen nemen ? leuk voor hier op m,n balkonneke en de groete terug doen haha.
    grtzz en volg jullie houdoe xxxxxx

• 16 April 2011 - 15:39

Hennie En Roos:

we wensen jullie een hele fijne vacantie en een goede reis toe ,en dat jullie in alle gezongheid weer terug komen ,maak er maar wat van ,de rest komd allemaal vanzelf wel, en hou jullie twan in de gaten met al die negerinnen. NOU TOT SIENS,

• 16 April 2011 - 22:03

Mam En Jan.:

De laatste uurtjes en dan is het zo ver!!!!
    Goede reis,,,fijne vacantie,,,heel veel plezier,,,
    en vooral een behouden Thuiskomst!!!
    Heel veel liefs Jan en Mam,,,,,Geniet er van Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

• 17 April 2011 - 05:49

Goede Reis:

Goede reis gewenst voor jullie 2 en dat alles maar vlekkeloos mag verlopen. Gewoon een kleine tip voor Twan, spuit je koppie maar vol met 1 van die spuitbusjes :)

• 17 April 2011 - 06:03

Sjonnie:

ja dat was ik ff vergeten dat mijn naam er bij moest LOL

Groetjes uit Canada

• 18 April 2011 - 08:51

Jan En Mam.:

Goeie morgen hebben jullie lekker geslapen voor de eerste keer in Afrika???
    Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad,met lekker eten drinken en hapjes !!
    Nu kan het genieten beginnen, voor de eerste dag heel veel plezier en tot het volgende
    verslag wij kijken er naar uit groetjes en liefs Jan en mam xxxxxxxjes doeiiiiiiiii.

• 25 April 2011 - 22:06

Ria Driessen:

Wij hebben zojuist jullie reisverslag gelezen, geweldig mooi. Sommige dingen heel herkenbaar.
    Maak zoveel mogelijk foto's want je doet zoveel indrukken op die je op dat moment amper kan verwerken.
    Heb je nog geen kakkerlak gevonden in je bed of badkamer?
    Ik ga jullie reisverslag verder volgen en ik wens jullie nog veel plezier.